Over Meursinge & De Turfsteker

Al sinds 1932 in het hart van Drenthe

Sinds 1932 staan we bekend om kwaliteit, klantvriendelijke betrouwbaarheid en sfeer. Gelegen in Westerbork, het sfeervolle hart van Drenthe, is het heerlijk toeven in rust en ruimte. Het restaurant en zalencentrum is in 1985 een nieuwe weg ingeslagen: het restaurant is volledig verbouwd in traditioneel Ierse stijl en is vanaf toen Iers restaurant en Pub De Turfsteker. Naast lekker eten kunt u bij ons geheel op maat uw feest organiseren en een prachtige bruiloft vieren. Zakelijk zijn er vele mogelijkheden om te vergaderen en ook voor overige activiteiten kunt u bij ons terecht: Geen wens is ons te gek, dus neem gerust contact op!

Iers Restaurant & Pub De Turfsteker

Restaurant

Van traditionele Ierse cuisine tot moderne gerechten, we houden bij De Turfsteker van lekker en vooral echt eten. Pure ingrediënten en waar mogelijk van Ierse oorsprong. Bijvoorbeeld onze kazen, de zalm en vanzelfsprekend onze in wijde omgeving bekende steaks zijn natuurlijk echt Iers. Iedere laatste zaterdag van de maand is er tijdens het diner live muziek in Folk sferen waardoor het diner een ware Ierse belevenis wordt (reserveren noodzakelijk).

Pub

Onze sfeervolle pub en open haard lenen zich uitstekend voor een kopje koffie, een drankje of een hapje. Proef eens een echt Iers biertje of een Ierse whiskey Tevens is zowel het restaurant als de pub natuurlijk een prachtige plek om een feest of bruiloft te organiseren!

Zalen

Geen wens te gek!

We verkopen geen nee. Door jarenlange ervaring hebben we een netwerk opgebouwd waardoor nagenoeg alles georganiseerd kan worden. In onze zalen is bijna alles mogelijk. Samen met een staf van professionele medewerkers proberen we van elke gebeurtenis een onvergetelijke ervaring te maken. We denken graag met u mee, ook als uw idee nog concreet vorm moet krijgen. Duidelijke communicatie vinden we heel belangrijk; transparantie over werkwijze, budget en extra’s is vanzelfsprekend. Voor alle vragen over de mogelijkheden, belt of mailt u vooral even, wij staan altijd voor u klaar.

Catering

Alles is mogelijk!

Wilt u een feest organiseren bij u in uw eigen bedrijfspand, of bij u thuis? Meursinge verzorgt graag de catering op locatie voor u. Precies zoals u het hebben wilt want geen wens is te gek bij Meursinge.

Loading